Κατά τη διάρκεια της πανδημίας και ενώ τα περιοριστικά προληπτικά μέτρα παρατείνονται, όλοι μας υποβαλλόμαστε σε στρες για διάφορους λόγους σχετιζόμενους με την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση, όπως οι φόβοι για τη μόλυνση και την υγεία, τα περιοριστικά μέτρα, οι επιδράσεις της νέας κατάστασης στα οικονομικά, στην εργασία, στην κοινωνική ζωή, στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Η επιστημονική μας ομάδα σε συνεργασία και με άλλους επιστήμονες από την Ελλάδα και τη Μ. Βρετανία, δημιούργησε ένα διαδικτυακό ερωτηματολόγιο για τις ψυχολογικές επιπτώσεις της τρέχουσας κατάστασης. Η μελέτη διενεργείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας (ΕΨΕ).

Τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας θα προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες σε επίσημους φορείς σχετικά με τα προβλήματα ψυχικής υγείας που προκύπτουν στον πληθυσμό και να βοηθήσει τις προσπάθειες αντιμετώπισής τους.

Μπορείτε να μας βοηθήσετε σε αυτή την έρευνα συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο σε αυτό το link:

 

https://forms.gle/yi41VvFFmMsW3dWf9

 

Είναι ανώνυμο και η συμπλήρωσή του παίρνει λιγότερο από 10 λεπτά.

Σας παρακαλούμε επίσης μέσω της email-list σας και των social media να διαδώσετε το ερωτηματολόγιο σε όσους νομίζετε ότι μπορούν να το συμπληρώσουν.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων!

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα της έρευνας